Informatie

Wie zijn we, wat we doen & hoe wij u kunnen helpen.

Informatie

H & MV Engineering is een vertrouwde naam in de elektrische transmissie-industrie. Opgericht in 1997, hebben we snel een toonaangevende specialist in hoogspanning transmissie en distributie systemen geworden.

Onze leidende positie op de markt kan wij onze diensten wereldwijd uit te breiden – we momenteel in Europa en Azië, onderzoek naar verdere mogelijkheden om uit te breiden en het vinden van manieren om de invloed van de ervaring krijgen wij internationaal.

Onze belangrijkste expertise is in het ontwerp en de bouw van onderstations tot 400kV. We hebben met succes projecten afgerond in heel veel sectoren-transmissie- en distributiesysteembeheerders, hernieuwbare energiebronnen, de centra van gegevens, de productie en de farmaceutische industrie om enkelen te noemen.

Onze Senior managementteam

Ons team is niet alleen zeer gekwalificeerd en ervaren, we ontvangen ook regelmatig specialist opleiding
-Dit is de reden waarom wij klaar voor elk project van hoogspanning zijn.

JP Flanagan
CEO

Read More

PJ heeft gewerkt met H & MV Engineering sinds 2000 en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industrie van de hoogspanning. Als CEO leidt PJ persoonlijk een gemotiveerde, gekwalificeerde en ervaren team. Hij heeft gewerkt op alle niveaus in de organisatie en het bedrijf groeien van zijn kinderschoenen tot één van de belangrijkste leiders in de markt heeft gezien.

John Stokes
Executive-directeur

Read More...

John werd lid van de H & MV team van ESB in 1999, en door middel van zijn 22 jaar van dienst binnen de HV-energie-industrie heeft gekregen een grondige technische kennis van HV systeemontwerp en bedrijfsveiligheid. John’s gecombineerde rol wordt als zowel commerciële als technische directeur zorgt ervoor dat het succes van H & MV gedreven door een sterke focus op veiligheid en kwaliteit terwijl wij snijkant op maat power distributie oplossingen voor onze klanten leveren.

Enda Molloy
Asset Management Director

Read More...

Enda heeft 18 succesvolle jaren werkervaring in de elektrische energie-industrie. Enda gelet bij H & MV Engineering in 2001, vooruitgang geboekt via het bedrijf die rollen als onderhoudsmonteur, onderhoudsmanager en vervolgens directeur van assetmanagement. Enda heeft ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het beleid van geïntegreerde beheersystemen voor HSQE.

Kieran Morris
Financial-directeur

Read More...

Accreditaties

Bereiken van accreditaties hieronder blijkt dat H & MV Engineering streeft ernaar om de beste mogelijke normen en wij constant werken aan het verbeteren van de manieren waarop wij onze diensten leveren.